Digifin  is een dynamisch fiscaal accountantskantoor, gevestigd in Deurne ( Antwerpen )

Digifin begeleidt u als klant in uw dagdagelijkse boekhouding maar staat u tevens bij in de belangrijke stappen en beslissingen die u te wachten staan bij het starten, runnen of stopzetten van uw zaak.

Digifin zal uw wettelijke verplichtingen van het bijhouden van een boekhouding tot het opstellen van allerhande verplichte aangiften behartigen voor uw als ondernemer in een efficiënte en geautomatiseerde manier.

De bedoeling van onze samenwerking is een premium dienstverlening te geven waarbij wij tijd en kosten willen besparen in de gegevens verwerking zodat er voor de klant meer toegevoegde waarde is aan de begeleiding en het advies.

Digifin streeft ernaar om uw zaak als uzelf op een correcte, tijdige manier te informeren op regelmatige tijdstippen.

Digifin ondersteunt de ondernemer met zijn automatisatie proces.

Er wordt beroep gedaan op tal van andere specialisten zoals bedrijfsrevisoren, successieplanners, verzekeringsmakelaars, estate planners etc.

Digifin wil haar klanten tijdig informeren omtrent nieuwe evoluties en wijzigingen in de sector. Samen wordt er op de juiste manier ingespeeld op een veranderend fiscaal en economisch landschap.

Onze  missie is de klant bij te staan van begin tot einde en daarbij wordt geen onderscheid gemaakt in type klant (bijberoep, eenmanszaak, eenmansvennootschap, KMO, …). U zal steeds advies op maat ontvangen.

Het nauwkeurig, tijdig en gespried verwerken van uw boekhoudkundige documenten op een gestroomlijnde, efficient en geautomatiseerde wijze streven wij voor iedere klant na.